dijous, 30 de gener del 2020

Comencen les classes!





PRIMER DIA DE CLASSE


Hola!!!

Hui ha tingut lloc el primer dia de classe de l'assignatura de Desenvolupament Curricular i Aules Digitals en Educació Primaria. El primer que ens ha dit el professor es que cal fer un blog personal, on expliquem les diferents pràctiques i reflexions realitzades a classe. Per aixà aquí estic fent la meua primera entrada!


Desde el meu punt de vista, la realització d'aquest blog pot ajudar a tindre una visió global i un resum dels diferents medis que utilitzem per a realitzar els diferents treballs. A més, crec que aquesta assignatura pot donar-me els recursos necessaris perquè els xiquets i xiquetes aprenen a la classe d'una manera diferent, utilitzant les TIC.

Actualment, molts col·legis continuen emprant les formes tradicionals a l'hora d'ensenyar els diferents continguts als seus alumnes. I si canviem o introduïm a la classe una alternativa més atractiva? Crec que amb aquesta assignatura puc aconseguir-ho!

Finalitza el blog

ÚLTIM DIA Hui és l'últim dia que escric al blog, les classes per videoconferència han finalitzat i hem lliurat totes les pràctiques ...