diumenge, 19 d’abril del 2020

Aplicació indesign

INDESIGN

Hola!!! Com van les vacances??

El meu grup i jo hem estat treballant en l'última pràctica que ens va demanar el professor, la qual vaig explicar anteriorment.

L'objetiu era crear un conte infantil amb il·lustracions pròpies. Per a dur a terme aquestes imatges, finalment, vam decidir utilitzar el programa indesign. Aquest, és molt complet per a crear noves il·lustracions.

Hem utilitzat diferents ferramentes, d'una banda, la ferramenta "elipse", ens ha servit per a formar cercles i l'hem utilitzat per a fer formes com els ulls o el nas. D'altra banda, la ferramenta "pluma" ens ha estat de gran utilitat per a fer les diferents formes irregulars.




 

Per a realitzar el cartell promocional del conte, també hem utilitzar aquesta aplicació. La ferramenta que hem utilitzar s'anomena "herramienta texto en trazado", aquesta permet escriure en la forma que tu previament indiques. A més, hem utilitzat les ferramentes mencionades previament.





També, amb aquesta aplicació hem realitzat el full de mà amb les mateixes ferramentes que he mencionat anteriorment.

Per davant:


Per darrere:



 

Aquest es l'enllaç de l'apliació utilitzada:

https://www.adobe.com/es/products/indesign/free-trial-download.html

Link de totes les imatges creades per al conte:

https://docs.google.com/presentation/d/1FCEYXfSUZUn3-HKzMQuuqlyI1J7Cbg3q-i_yGtQL4EA/edit?usp=sharing 







Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Finalitza el blog

ÚLTIM DIA Hui és l'últim dia que escric al blog, les classes per videoconferència han finalitzat i hem lliurat totes les pràctiques ...