divendres, 20 de març del 2020

Primer dia que treballem desde casa i explicació del video relat


CATORZÈ DIA DE CLASSE

Hui es el primer dia de classe no presencial, els professor d'aules digitals està intentant portar de la millor manera possible les diferents pràctiques i exposicions de l'assignatura.

Es una situació dificil, ja que mai haviem estat sense anar a classe tant de temps i meny per una causa com aquesta. Però considere que està realitzant un gran esforç per a explicar les diferents pràctiques perquè totos les puguem entendre a casa nostra.

Jorge mitjançant el seu blog, esta pujant les diferents miniquests dels nostres companys i hem de fer un comentari i una reflexió sobre aquestes.Considere que es una bona estratègia per donar un feedback dels diferents treballs que han  realitzat els companys, com feiem a classe.

També ens ha explicat la pràctica següent de l'assignatura. Aquesta consistix en realitzar un video relat que tracte sobre la inclusió. Desde el meu punt de vista, al meu grup i a mi ens esta resultant dificil realitzar aquesta pràctica, ja que no podem quedar per a fer-la tot junts. 

Malgrat això, intentarem fer-ho de la millor manera possible!  

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Finalitza el blog

ÚLTIM DIA Hui és l'últim dia que escric al blog, les classes per videoconferència han finalitzat i hem lliurat totes les pràctiques ...