dimecres, 25 de març del 2020

Continuem fent kahoots desde casa!


SETZÈ DIA DE CLASSE

Ja porte més d'una setmana sense anar a classe, però Jorge seguix explicant-nos les diferents pràctiques i comunicant-se amb nosaltres quasitots els dies.


Hui tocava fer una exposició a classe d'un tema de teoria. Quan toca una exposició com aquesta, quan els companys terminen de fer-la, la resta dels alumnes fem un kahoot per a comprovar que hem interioritzar de manera correcta els diferents continguts.


Aleshores, per a no trencar la rutina, en lloc de fer un kahoot tots junts i a la mateixa hora i moment, el professor l'ha adaptat i a fet un questionari amb les preguntes que han plantejat els nostres companys.


Hui també teniem que entregar la pràctica de la webquest, i una part del treball del video relat, ja que com vaig dir el dia anterior, el professor demana com una especie d'esborranys avanç d'enviar-li el video al complet i d'aquesta manera evitar possibles errors.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Finalitza el blog

ÚLTIM DIA Hui és l'últim dia que escric al blog, les classes per videoconferència han finalitzat i hem lliurat totes les pràctiques ...