dilluns, 3 de febrer del 2020

Segona pràctica


SEGON DIA DE CLASSE

Hui el professor ens ha ensenyat com introduir un gadget al nostre blog personal. En el meu cas he decidit incorporar un rellotge digital, al principi m'ha semblat un poc complicat, ja que mai l'havia realitzat, però he conseguit fer-ho.


L'altra part de la sessió l'hem dedicat a l'explicació de la segona pràctica que hem de realitzar. Aquesta consistix en la realització d'un mural digital, amb la finalitat de que els xiquets i xiquetes rebren informació sobre el tema que es treballarà a classe, a més, els pares també poden accedir. Per aprofundir més a la realització de la pràctica, el mestre ens ha posat uns quants vídeos osbre les diferents aplicacions que ens poden ajudar a realitzarlo. 


L'aplicació amb la qual farem el meu grup i jo el mural digital es diu Padlet. Crec que amb aquest programa podem realitzar un mural cridaner per als xiquets i xiquetes.

Adjunte un tutorial on explica el funcionament de l'aplicació


https://www.youtube.com/watch?v=PqAqt88FLbs

Link per a acceir a l'aplicació

https://es.padlet.com/

Próximament pujaré el mural!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Finalitza el blog

ÚLTIM DIA Hui és l'últim dia que escric al blog, les classes per videoconferència han finalitzat i hem lliurat totes les pràctiques ...