divendres, 27 de març del 2020

Storyboard del video relat


DISSETÈ DIA DE CLASSE

Hui toca una exposició de teoria. Com vaig explicar el dia anterior, degut a les circunstancies que estem vivint, no es possible fer-ho a classe. Però no passa res! Els companys estan  fent un gran esforç en explicar la teoria amb una presentació online i posteriorment fer el kahoot. A més continuem dont feedback sobre les presentacions del companys a través de comentaris, com feiem a la classe.


Hui també hem de lliurar al professor el guió tècnic i un storyboard sobre el nostre relat visual. Considere que aquesta aplicació es de gran ajuda ja que et permet fer com un còmic i un esborrany del que serà el relat original. En el següent link us adjunte el link on apareix el storyboard que vam crear el meu grup i jo.


El títol del nostre relat es el següent: UNS ULLS DIFERENTS PERÒ IGUALS

Storyboard del nostre relat:

https://padlet.com/bertafcb3/7xkensif9vnf


dimecres, 25 de març del 2020

Continuem fent kahoots desde casa!


SETZÈ DIA DE CLASSE

Ja porte més d'una setmana sense anar a classe, però Jorge seguix explicant-nos les diferents pràctiques i comunicant-se amb nosaltres quasitots els dies.


Hui tocava fer una exposició a classe d'un tema de teoria. Quan toca una exposició com aquesta, quan els companys terminen de fer-la, la resta dels alumnes fem un kahoot per a comprovar que hem interioritzar de manera correcta els diferents continguts.


Aleshores, per a no trencar la rutina, en lloc de fer un kahoot tots junts i a la mateixa hora i moment, el professor l'ha adaptat i a fet un questionari amb les preguntes que han plantejat els nostres companys.


Hui també teniem que entregar la pràctica de la webquest, i una part del treball del video relat, ja que com vaig dir el dia anterior, el professor demana com una especie d'esborranys avanç d'enviar-li el video al complet i d'aquesta manera evitar possibles errors.



dissabte, 21 de març del 2020

Segon dia a casa, continuem treballant en el relat


QUINZÈ DIA DE CLASSE

El dijous, el meu grup i jo vam començar a pensar sobre el tema del nostre video relat i vam donar diferents idees. Ahir, vam començar a escriure les diferents escenes i vam pensar el personatjes que estarien eaquestes. 


També vam calcular el temps que tardariem en narrar cadasquna de les escenes. Com el dimecres he d'entregar-li al professor un guió i un resum de la nostra programació del relat digital, ahir també vam començar a fer un esborrany d'aquestes.

M'agrada la idea de que Jorge demane diferents part del video relat avanç d'entregar-li el video complet, ja que d'aquesta manera pot donar-nos algunes orientacions si estem fent alguna cosa malament.

divendres, 20 de març del 2020

Primer dia que treballem desde casa i explicació del video relat


CATORZÈ DIA DE CLASSE

Hui es el primer dia de classe no presencial, els professor d'aules digitals està intentant portar de la millor manera possible les diferents pràctiques i exposicions de l'assignatura.

Es una situació dificil, ja que mai haviem estat sense anar a classe tant de temps i meny per una causa com aquesta. Però considere que està realitzant un gran esforç per a explicar les diferents pràctiques perquè totos les puguem entendre a casa nostra.

Jorge mitjançant el seu blog, esta pujant les diferents miniquests dels nostres companys i hem de fer un comentari i una reflexió sobre aquestes.Considere que es una bona estratègia per donar un feedback dels diferents treballs que han  realitzat els companys, com feiem a classe.

També ens ha explicat la pràctica següent de l'assignatura. Aquesta consistix en realitzar un video relat que tracte sobre la inclusió. Desde el meu punt de vista, al meu grup i a mi ens esta resultant dificil realitzar aquesta pràctica, ja que no podem quedar per a fer-la tot junts. 

Malgrat això, intentarem fer-ho de la millor manera possible!  

diumenge, 15 de març del 2020

Últim dia que anem a classe

TRETZÈ DIA DE CLASSE

La classe ha de hui ha estat un poc diferent perquè hem asistit menys de la meitat de la classe a causa de la situació del COVID-19. Malgrat això, diferentes grups han realitzat les seues exposicions.

Primer ha exposat el grup de teoria amb una presentació dinàmica i dviertida amb jocs repassant la teroia que anaven explicant. Després han presentat dos miniquests, la que més m'ha cridat l'atenció ha sigut la de la UE. Han utilitzat molts recursos tecnologics i jocs divertits. 
La tornada a la Universitat es desconeguda, però espere que ens tornem a veure tots aviat!

Presentació miniquests


DOTZÈ DIA DE CLASSE

Com els dies anteriors, el dia de hui també l'hem dedicat a realitzar diferents exposicions. Per exemple, han dur a terme la presentació d'una miniquest que m'ha agradat molt. Aquesta tractava sbre les parts del cos. A banda de realitzar activitats per grups a l'ordinador també realitzaven activitats pràctiques.

 Per exemple, un repte era contruir amb una ampolla de plàstica i altres materials el funcionament que té el sistema respiratori. Amb aquesta prova van aconseguir que tota la clase atenera perquè ho van enfocar com una competició entre dos grups. L'objectiu era contruir-ho en el menor temps possible i abans que s'acabés el temps que elles havien cronometrat.

Adjunte una imatge per si voleu intentar-ho a la vostra casa!



dimecres, 11 de març del 2020

Presentacions miniquests

ONZÈ DIA DE CLASSE

Hui hem continuat amb les exposicions dels grups de teoria i miniquest. Desde el me punt de vista, el grup que més m'ha cridat l'atenció per la seua originalitat ha sigut el que ha realitzat diferent videos on apareixien ells com actors. Tota la miniquest estava relatcionada i l'objectiu final era trobar la Petxina del Camí de Santiago. 

Per aconseguir-ho, els diferents videos estaven ambientats en un lloc diferent i en cadasqú n'hi havien diferents pistes i jocs per a realitzar. M'ha semblat una forma diferent de presentar els diferents continguts. Considere que els companys han fet un gran treball!

Finalitza el blog

ÚLTIM DIA Hui és l'últim dia que escric al blog, les classes per videoconferència han finalitzat i hem lliurat totes les pràctiques ...