dimecres, 13 de maig del 2020

Esborrany Smart Notebook



ACTIVITATS AMB L'APLICACIÓ

Ahir havíem de lliurar al professor un esborrany de les activitats interactives que farem per a realitzar la mini classe, la qual cal que presentem el divendres per videoconferència. Per aprendre a realitzar les activitats, el professor ens ha facilitat diferents enllaços que son de gran utilitat.

Aquestes son els diferents tipus d'activitats que es poden realitzar amb Smart Lab




Aquest es un enllaç expliacatiu per a crear activitats amb Smart Lab:

http://blearning.eradigital.es/index.php/ed-tech/45-creacion-de-juegos-digitales-con-smart-lab 

 

Per a fer activitats amb "creador de actividades", aquesta es una explicació molt detallada:

https://es.slideshare.net/markelis19/smart-notebook-creador-de-actividades-67538096






Al document lliurat haviem de posar el concepte educatiu que treballarem en les activitats, el meu grup i jo hem decidit treballar els cinc sentitis i els òrgans corresponents, per a xiquets i xiquetes de tercer de primària. A més, per a introduir les activitats posarem un vídeo que explica de manera curta i detallada el contingut que treballarem a la mini classe.

M'agradaria compartir amb vosaltres les diferents idees i recursos que utilitzarem per a les diferents activitats:

Per a l'activitat 1 utilitzarem imatges interactives i la realitzarem amb la ferramenta "Creador de actividades, aquesta consistix en relacionan cada nom dels òrgans dels sentits amb la representació interactiva d’eixe òrgan.


ÒRGAN
IMATGE DEL ÒRGAN
NAS
ORELLA
BOCA
MANS
ULLS

Per a l'activitat 2 utilitzarem Smart Lab, i el joc s’anomena “Omplir buits”. Per a realitzar aquesta tarea, l’alumnat ha de omplir els buits amb el nom del sentit segons corresponga amb la definició. A més utilitzarem el temporalitzador.


A l'activitat 3 tornarem a utilitzar "creador de actividades" per a la creació d'aquesta. Els alumnes cal que relacionen amb imatges i paraules la funció dels òrgans dels sentits i els objectes que es relacionen amb ells.



IMATGE DE L’ÒRGAN
FUNCIÓ 
OBJECTE 



DETECTAR SONS



DETECTAR SABORS 


VISUALITZAR





     SENTIR ELS OLORS




PERCEBRE QUALITATS D’OBJECTES

Cute teddy bear Vector illustration Isolated on white: Royalty ...


Per últim, a l'activitat 4, utilitzarem Smart Lab. Aquest joc està pensat per a realitzar un repàs dels diferents conceptes, es realitzaran preguntes de vertader o fals als alumnes de manera aleatòria.




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Finalitza el blog

ÚLTIM DIA Hui és l'últim dia que escric al blog, les classes per videoconferència han finalitzat i hem lliurat totes les pràctiques ...