divendres, 7 de febrer del 2020

Exposicios murals


QUART DIA DE CLASSE

La classe de hui el mestre ha decidit dedicar-la a realitzar algunes exposicions sobre els murals que han realitzat alguns alumnes de classe. La majoria de les exposicions m'han semblat cridaneres i entretingudes, tant per a nosaltres com per a els xiquets.


M'agradaria destacar que a alguns murals li faltaven certs detalls com: l'ordre en que es realitzen les diferents activitats, videos interactius, reduïr el text i posar més imatges, entre altres.


El grup que més m'ha cridat l'atenció ha sigut l'últim perquè han utilitzat un mètode que no havia emprat avanç ningun grup. El mural s'havia realitzat amb l'objectiu d'aconseguir uns reptes que estaven relaciotats amb els valor cívics. Si aconseguies realitzar el repte de manera correcta podies avançar al següent. En cada repte, cada persona, parella o grup, podia escriure amb el seu ordinador una nota i totes apareixien al mural. D'aquesta manera, tots els alumnes poden observar els comentaris dels altres. M'ha agradat molt la idea!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Finalitza el blog

ÚLTIM DIA Hui és l'últim dia que escric al blog, les classes per videoconferència han finalitzat i hem lliurat totes les pràctiques ...